tiistai 25. heinäkuuta 2017

Remppahommia

Heissulivei!

Täällä on pari viime päivää tehty tapettiremppaa. Tai vielä ei ole ehditty kuin poistaa vanhoja tapetteja pois. Pikku hiljaa :D

Ihan alkuun täytyi tyhjentää muumivitriinit ja pakata kaikki muumit laatikoihin. Voin sanoa ettei ollut kauhean kiva homma. Kuten aiemmin jo kirjoitin niin en ole ihan varma haluanko niitä enää esille... Tosin tyhjät vitriinitkään ei kivoja ole katsella. Osan muumeista pakkasin muovikoreihin ja ne on sellaisia jotka ensimmäisenä laitan esille JOS laitan. Suurin osa on kuitenkin pinottuna lihalaatikoissa yläkerran komerossa.


Tapettien poisto ei ole kauhean kivaa hommaa. Mitään ihmeempiä vermeitä meillä ei tätä poistoa varten ole vaan ihan vedellä, höyryllä ja lastalla ollaan rapsuteltu kolmeen pekkaan - minä, isäntä ja kuopus, joka taitaa olla kaikista innokkain remppaaja :D Nyt vaan kostautuu isännän yli 20 vuotta sitten tekemä tapetointi kun ei ole silloin viitsinyt rapsutella vanhoja pois niin nyt saa sitten rapsutella niitäkin.

Kenties vielä tällä viikolla saadaa aloitettua myös itse tapetointi. Välillä täytyy kyllä käydä mökilläkin kun on luvattu kaunista ilmaa.

Tämmöset mein olohuoneen seinistä sit tulee :) 

PS Olen ehkä aloittanut uuden harrastuksen tai ainakin saanut jonkinasteisen pakkomielteen keltaisista ja vaaleanvihreistä astioista. Tänään kirpparilta jo pari tavaraa tarttui mukaan, mutta niistä sitten tuonnempana. Palaillaan!

1 kommentti:

  1. Vanhojen tapettien poisto on ikävää ja pitkäveteistä hommaa, onneks sulla on apua :)

    VastaaPoista