torstai 20. heinäkuuta 2017

Kaksi vuotta - mihin se meni???

Heippa kaikki blogini lukijat!

Lähes kaksi vuotta aikaa kun olen tänne viimeksi postannut!!! Mihin se aika on kadonnut? Vaikka tuntuu kyllä, että moni muukin on unohtanut bloginsa tai lopettanut kokonaan :( Ainakin kun katsoin tuota linkkilistaani niin vain muutamaan oli ilmestynyt lähiaikoina julkaisu.

Eipä mun eloni silti ole mitenkään merkittävästi muuttunut tuosta kahden vuoden takaisesta, vaikka muutama asia olisikin kaivannut muutosta. Työpaikka on edelleen sama, perhe on edelleen nelihenkinen ja meillä on edelleen kaksi koiraa ja asumme samassa paikassa kuin ennenkin. Muumit ovat ehkä hieman jääneet taka-alalle enkä ole enää jaksanut niin ahkerasti niitä metsästää ja on mielessä käynyt sekin, että myyn kaikki pois! No pian on edessä niiden pakkaaminen pois näkyvistä kunhan saamme olohuoneen remontin käyntiin. Katsotaan jaksanko niitä sitten purkaa enää esille :O Postikortit ovat myös jääneet hieman taka-alalle, mutta ne jaksavat silti minua edelleen kiinnostaa. Aika vaan tuppaa loppumaan ja postikortit on sitten valitettavasti ollut se asia mistä olen tinkinyt :( Muuten olen keräilyä yrittänyt rajoittaa ja luopunut kaikista muista keräilykohteista.

Viime kesänä vuokrasimme koko kesäksi kesämökin. Olin jo vuosia haaveillut mökkeilystä ja tuntui, että nyt toiveeni kävisivät toteen. Tuo mökki osoittautui kuitenkin aika pian pettymykseksi eikä siellä sitten tullut loppujen lopuksi vietettyä paljonkaan aikaa. Päätimme jo, että mökkeily tuli sitten meidän osalta nähtyä kunnes kohtalo puuttui peliin. Ihan vahingossa näin facebookin paikallisessa myyntiringissä ilmoituksen vuokrattavasta mökistä ihan tässä lähellä. Monen monta kiinnostunutta siinä oli, mutta kuin ihmeiden kautta mökki päätyi meille. Vajaan kahden kuukauden aikana mökistä on tullut meille todella rakas ja onneksi se on nyt toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella meidän. Tässä mökissä lähes kaikki tuntuu olevan kohdallaan. Mökki on juuri sellainen pieni ja simppeli kuin haluan kesämökin olevan. Ranta on hyvä ja mikä parasta, lapsetkin tykkäävät olla siellä - toisin kuin siellä viimevuotisella mökillä.

Kohtapuoliin lähden kesäteatteriin katsomaan "kohuttua" esitystä euralaisista Daltonin veljeksistä. Palailen asiaan lähiaikoina - nopeammin kuin kahden vuoden kuluttua :D

2 kommenttia:

  1. Ever wanted to get free Twitter Followers?
    Did you know you can get them ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    VastaaPoista