tiistai 4. elokuuta 2015

Parin päivän kortit

Eilen ja tänään tullut taas kivasti postcrossingista kortteja :) Vaikkakin näistä aika moni on sellaisia, ettei oo mun keräilyihini sopivia...

Aivan ihana keijukortti Saksasta Stefanilta :) Kortti tuli todella nopeasti sillä matkustusajaksi kertyi vain 3 päivää. 

Kotisuomesta ihana koirakortti :) Uusi mulle, joten kansioon pääsee muiden hauvojen seuraan. Tälle kortille kertyi myös matkustusajaksi kolme päivää. Kortin on taiteillut Kevin Walsh. 


Alanilta Englannista tällainen kirjan kansikuvakortti, matkustusaika seitsemän päivää. Ei nyt ehkä ihan sellainen lastenkirjakuvituskortti kuin kerään, mutta kiva leppäkerttu tuolla kulmassa ;)

Coloradosta Jackielta kortti, joka valikoitui toivelistani sateenkaari-sanan johdosta. Matkustusajaksi kortille tuli 10 päivää. 

Kukkia Coloradosta Judylta. Matkustusaika 12 päivää. 

Hong Kongista Simonilta tälläinen monikuvakortti, matkustusaika 10 päivää. 

Belgiasta Audreylta kalakortti, matkustusaika 7 päivää. Kortin on taiteillut Rene`Magritte (1898-1967), joka on asunut lähettäjän kotikaupungissa. 

Ja viimeisenä tällä erää maisemakortti Manelalta Portugalista, matkustusaika 12 päivää. Itse tykkäisin, että korttiin olisi käsin kirjoitettu tekstit. Tässä ilmeisesti lähettäjä käyttää samaa tekstiä kaikkiin kortteihin tulostettuna versiona... 

Tässäpä korttipostit tällä erää. Toivottavasti huominen tuo jälleen uusia kortteja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti