tiistai 28. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin postcrossingkortteja :)

Aiemmin jo kerroin, että pitkän, pitkän tauon jälkeen olen elvyttänyt myös postcrossinharrastukseni eloon. Olen kortteja lähettänyt ja lähettänyt, koko ajan liikkeellä on oma maksimimäärä 17 korttia. Olen odottanut ja odottanut, että milloin minulle tulee pitkästä aikaa kortteja. Ja nyt niitä sitten tuli :) Eilen yksi ja tänään kaksi. Ja laitan ne tähän nyt siinä itselleni ns. mieluisuusjärjestyksessä.

Ihana Muumien reseptikortti ja arvaattekin varmaan, että ihan kotosuomesta tuli tämä :) Tarkemmin sanottuna Jyväskylästä. Matkustusajaksi tuli 5 päivää, mutta tässä oli viikonloppu välissä joka teki vähän lisäpäiviä. 
Täydennystä koirakorttikokoelmaan saapui Itävallasta Leolta. Kortissa hän kertoo ihanasta lapsuus/nuoruusmuistosta kun hänen isovanhemmillaan oli koiria ja hän leikki niiden kanssa :) Kortti matkusti 4 päivää eli tosi nopeasti kun ottaa tuon viikonlopun pois laskuista. 
Saksasta Thomakselta saapui tämä söpö Inkogniton kortti. 5 päivää oli tässä matkustusaika. Kortti ei nyt ihan suoraan ole mihinkään keräilykohteeseeni, mutta kaunis kortti silti. Pitäisköhän alkaa kerätä kilpikonnia tai vihreäsävyisiä kortteja...

1 kommentti:

  1. Mulla taitaa olla maksimi 11, nytkin on lähössä muutama liikkeelle. Aivan ihania kortteja on PC:n kautta tullukki. Kilpparikortti on jänskä :)

    VastaaPoista