maanantai 20. heinäkuuta 2015

Uusi viikko saatu käyntiin :)

Tosiaan taas on uusi viikko alkanut. Todella nopeasti menee kyllä aika nykyään, välillä vähän liiankin nopeasti. Tosin nyt vois aika mennä vielä nopeamminkin niin pääsis jatkaan kesälomailua :) Ja sit tietty se loma-aika vois mennä silleen oikein madellen :D

Aikas kivaa ilmaa lupailee tän päivän lehtikin elokuulle... Tosin mä en enää tiedä uskonko näihin säätietoihin. Ne nimittäin muuttuu niin nopeasti ettei perässä pysy. Aamulla kun katsoo niin lupaa illaksi poutaa ja sit ku parin tunnin päästä katsoo uudestaan niin lupaakin sadetta. Mut toivotaan et tään nyt pitäis paikkansa ja mun elokuun lomaviikkoni ois toooosiiii kuuma!

Tänään tosiaan tuli oltua töissä ja töiden jälkeen tehtiin äkkipäätösylläripyllärireissu Raumalle. Pojille ostin alennusmyynnistä hiukan vaatteita koulua varten. Esikoiselle ostin myös farkut jos sais sen välillä luopumaan noista verkkareista. Ja hui, ihan kohta täytyy hänelle alkaa ostaa vaatteita miesten osastolta kun alkaa koot loppua kesken... Missä vaiheessa hän noin kasvoi? Pidempi mua jo, mut mää oonkin tämmönen tappi.

Ja eihän sitä nyt voi kaupungissa käydä ellei sieltä osta jotain muumimaista. Tällä kertaa mukaan tarttui Arabian Muumimamman päivä -kannu, joka siis poistunut tuotannosta kesäkuun lopussa. Prismassa myytiin tarjoushintaan 19,95 joten se oli melkein pakko ostaa :) Itseltä kyllä jo löytyi kyseinen kannu, mutta laitetaan toinen jemmaan. Että pankaas nyt ostain kannu jos vielä jostain kaupasta tulee vastaa. Myös Halpa-Halli muistaakseni mainosti viime viikolla kannua tuohon samaan hintaan.


Loppuun vielä "hauska" kuva mein "kasvimaasta" :) En tiedä itkiskö vai nauraisko tälle näkymälle... Taitaa peruna ollaa pelkkää vihreää, liekö siellä mullan alla mitään.


2 kommenttia:

  1. Minun hankkimat Muumi astiat on ihan käytössä, eivätkä oo ikuisia! Samanlaisia ei raski ennää ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on käytössä tällä hetkellä vain muutama muki ja pari lautasta. Muut ovat vitriinissä esillä ja tuplakappaleet jossain kaappien syövereissä.

      Poista