perjantai 31. heinäkuuta 2015

Korttipostia ja muuta löpinää :)

Postilaatikosta on löytynyt jälleen kivasti postcrossingkortteja :)

Tämä ihanuus saapui Saksasta Rikeltä, matkustusaika kuusi päivää. Rike kirjoitti, että on lähdössä opetustöihin Filippiineille :) 

Hello Kitty ja Japanista tietenkin :) Matkustusaika 8 päivää. 

Ihana, ihana sateenvarjokortti! Tästä tais tulla yks mun suosikkikorttini :) Kortti saapui Irlannista Iwonalta, matkustusaika 6 päivää.  

Ja lisää ihanuuksia :) Kettukortti (tait. N. Van Ass) Belgiasta Jeanilta, matkustusaika 8 päivää. 

Uusin Pori Jazzin kortti multa vielä puuttuikin, joten nappivalinta oli tämä kortti Lasselta :)

Revontulet Pattielta Michiganista, matkustusaika 6 päivää. 

Latviasta ihastuttava nukkekortti Lindalta, matkustusaika 6 päivää. 

Hollannista Ingeltä saapui tämä kortti neljässä päivässä. Koiriahan siellä vilahtaa, joten koirakokoelmaan päätyy :) 

Mia Saksasta lähetti tämän prinsessan/keijun. Kortin on taiteillut Rebecca Dautremer. Matkustusajaksi kortille tuli neljä päivää. 

Ja sitten näitä pakollisia turistikortteja, joita aina silloin tällöin tulee vaikka erikseen mainitsen etten niitä haluaisi... Tämä kortti Saksasta Rainerilta ja 8 päivää kertyi matkustusajaksi. 

Ja sitten muihin aiheisiin... Tänään mulla alkoi L-O-M-A part two. Suurimman osan lomista olen siis jo tuhlannut, mutta nyt sitten viimeiset rippeet. 8 lomapäivää + pari vapaata ennen ja jälkeen loman, niin tuleehan siitä sitten parin viikon vapaa :) Sunnuntaina lähdetään toisen kerran kesän aikana laivaristeilylle. Ollaan viime vuosina oltu aktiivisia Silja Linen kannattajia, mutta nyt vaihteeksi Viking Linen Gracea katsomaan. Ollaan kerran aiemmin oltu Gracella ja täytyy sanoa etten oikein siitä sillon tykännyt. Katsotaan muuttaako tämä matka mielipidettä :)

Eilen oltiin isännän kanssa paikallisessa kesäteatterissa, Pyhäjärvi-teatterissa. Siellä esitettiin kesäinen komedia Seitsemän suloista syytä ja pelkkää hyvää sanottavaa esityksestä. Esitykset jatkuvat vielä ensi perjantaihin 7.8. asti, joten jos täällä päin liikutte niin menkäähän katsomaan :) Liput maksavat aikuisilta 14 euroa, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta 12 euroa ja lapsilta 8 euroa. Itse saimme tällä kertaa ilmaisen teatterielämyksen kun paikallinen Osuuspankki tarjosi omistajajäsenilleen lippuja :) 

Tässä tällä kertaa tärkeimmät :) Mukavaa viikonloppua kaikille! 


2 kommenttia:

  1. Kivat kortit. Kettu aivan ihana.
    Ensiviikolle lupailtiin jo parempaa säätä. Joten mukavia lomapäiviä.

    VastaaPoista