perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hiiohoi aika nostaa purjeet :D

Vuosi ja 5 kk tulee pian täyteen hiljaiseloa tässä blogissa. Nyt katkaistaan tämä hiljaisuus ja yritetään saada tää blogi jälleen elämään :) On ollut kiva huomata, että muutamat ovat kyselleet mun blogin perään <3 Etten ihan turhaan täällä sitten taida raapustaa... Muutamia vanhoja kirjoituksia jouduin poistamaan kun niistä oli kuvat karanneet muille maille vierahille :( Mutta uutta kirjoitusta putkeen vaan, kuka vanhoja muistelee!

Live-elämässä ei hiljaiselosta ole ollut tietoakaan. Päinvastoin, tuntuu, että koko ajan on jotain menossa eikä ehdi kunnolla rauhoittumaan. Postikortteilu oli aika kauan myös jäissä, mutta nyt olen ilokseni myös sen saanut kaivettua jälleen esille :) Postcrossingkorttejakin olen viime aikoina laittanut liikkeelle aika monta. Korttipostia siis odotellessa...

Muumit ovat edelleen vahvasti mukana elämässäni <3 Uusia tulee kuin sieniä sateella ja kaikki yritän hankkia. Viimeistään siinä vaiheessa kun tulee tieto, että tuote poistuu :D Sitten karataan pää kolmantena jalkana kaupasta kauppaan ja yritetään löytää joku yksilö mitä kukaan muu ei ole vielä onnistunut nappaamaan. On tää muumeilu kovaa hommaa, ihan työstä käy :) Työstä puheen ollen hiljaiselon aikana olen myös aloittanut uuden työn, josta olen jo ekaa lomaakin viettänyt. Vielä olisi pari viikkoa töitä ja sitten olisi loppuloman vuoro.

Ehkä kaikista kivoin juttu tuon blogihiljaisuuden aikana on tässä:
Chihuahua-tyttö Nelli muutti meille tammikuussa <3 Nelli on suuren egon omaava pieni ja pippurinen karvapallero. Kaikkien ystävä ja sylivauva. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti nähdään taas pian :) 


1 kommentti: