lauantai 15. maaliskuuta 2014

I'm back :)

Jaahans, se ois sitten niinku liki puolen vuoden blogihiljaisuus takana ja meikäläisen aika astua jälleen kehään :D Puoleen vuoteen on mahtunut kaikenlaista, niin iloisia kuin surullisiakin asioita.

Päällimmäisenä mielessä on meidän rakkaan koiravanhuksen poismeno joulukuun lopulla ;(

Mona 10.9.2000-28.12.2013
Säilyt ikuisesti sydämissämme <3 

Muumirintamalla on ollut aika vilkasta, uusia tuotteita tulee sitä tahtia, että rahapussini ei tahdo pysyä tahdissa mukana. Osan olen suosiolla toistaiseksi jättänyt ostamatta kun niitä kuitenkin on saatavilla vielä pitkän aikaa. Tässä osa uutuuksista:

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Tove Janssonin syntymästä ja sen kunniaksi on sitten tehty jos jonkinlaista tuotetta. Kuvassa Arabian valmistamat tuotteet, joiden tuotosta osa menee Unicefille. Tuo muki onkin sitten surullisen kuuluisa siitä, että siitä on olemassa kaksi erilaista versiota. Joka kuudennen mukin sisäpuolelta löytyy rillit ja niitäpäs ei vaan niin tahdo löytyäkään kaupoista. Ja heti jos niitä jonnekin hyllyyn sattuu tulemaan niin vain pieni vilahdus ja ne ovat jo menneet. Itse tilasin nuo mukit Ruotsista ja olen kiitollinen ettei tarvitse itse enää stressata ko. mukin hankinnasta! Noita purkkeja en ole vielä ostanut, mutta tottahan toki nekin ovat hankintalistalla :)
(Kuva sivulta royaldesign.fi)


Uudet Muumipappa ja Muumimamma -astiat ovat myös rantautuneet kauppoihin :) Kuvassa olevien lisäksi samalla kuva-aiheella on myöskin lautaset. Mukit ostin itselleni tällä viikolla, muut saavat vielä odottaa.
(Kuva Muminmuggar.se fb-sivulta)


Tässä tulevat kesän 2014 kausituotteet. Ihanat! Heti pakko ostaa kun tulevat myyntiin :) 

Postikorttirintamallakin on ollut aika hiljaista. Viime viikonloppuna tosin sain laitettua korttikavereille postia ja tänä viikonloppuna olen kirjoittanut 13 lähtevää postcrossing-korttia! Postia lähtee mm. Ranskaan, Indonesiaan, Japaniin, Puolaan, Taiwaniin, Australiaan ja Portugaliin. Paluupostia odotellessa...

Nyt täytyy mennä syömään isännän tekemää jauhelihakeittoa <3 Palailen nopeammin kuin puolen vuoden päästä :P 

3 kommenttia:

 1. Tosi kivaa, että olet näppäimistöllä :D Mitenkäs muuten, kun niin ihania Muumi astoita...voi hitsi raskiskohan!

  VastaaPoista
 2. Otan osaa Monan poismenon vuoksi.

  Tuntuuko sinusta koskaan, että ovat alkaneet Arabialla rahastamaan noilla muumeilla? Nykyään mukeja ilmestyy niin usein, ettei köyhällä ole varaa hankkia enää kaikkia ja varsinkin se synttärimuki on niin kallis, että oli pakko kävellä ohi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä musta tuntuu useinkin juuri siltä, että Arabia rahastaa muumeilla kun tietää niiden käyvän kaupaksi... Ja viime aikoina tosiaan tuo uusien tuotteiden ilmestymistahti on ollut aivan hurja, ei ole tälläkään köyhällä ollut vielä varaa ostaa kaikkia ilmestyneitä. Toivottavasti tänä vuonna ei sitten tule enää muita uutuuksia Arabialta kuin nuo kesä- ja talvimukit ja kulhot.

   Ja kyllähän tuolla muumilla rahastaa moni muukin kuin Arabia. Onneksi en keräile intohimoisesti näitä peltipurkkeja, emalimukeja sun muita. Ostelen niitä sitten vaan jos käsiin osuu edullisesti jostain :)

   Poista