maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vanhempia kortteja

Ohittakaa nää mun vanhojen korttien postaukset jos alkaa tympiä :P Mut ku mää vaan tykkään näistä vanhoista niin paljon, et niitä on kiva esitellä...

Taiteilija Martta Wendelin. Kortti lähetetty v. 1945 Lindströmin perheelle.Upea silmäkortti, jonka Leena ja Pirkko ovat äidilleen lähettäneet v. 1955 nimipäivän johdosta.


Tykkään kovasti tällaisista vanhoista piirretyistä kissakorteista. Tämä kortti on 60-luvulta ja Helvi on sillä ilmoittanut Aarrelle tulevansa sunnuntaina iltajunalla :) 

Tämä on yllä olevan kanssa samaa sarjaa ja vastaanottaja ja saajakin sama kuin ylhäällä. Tässä Helvi kyselee saako tulla käymään :) Ja nyt kun aloin tutkia niin tuo yllä oleva korttihan on sitten suoraa jatkoa tälle kun on saanut luvan käynnille...


Taiteilija K. Liimatainen. Lähetetty v. 1944 Elmalle. 

Taiteilija U. Manelius. Nyt on leima niin haalea etten ole ihan varma vuodesta, mutta 60-luvulta jostain. Helvi on kovasti ainakin menossa pääsiäisen viettoon Eilan luo...

Aika ankea 4-vuotiskortti, jos saan sanoa! Joka tapauksessa Seppo on tällaisen saanut v. 1959 mummulta, vaarilta ja tädeiltä. 

Ihania pikkukisuja <3 Äiti ja isä on lähettänyt Sepolle tämän kortin lomamatkalta
Savonlinnasta v. 1957.

4 kommenttia:

 1. En kyllä ikinä kyllästy korttikavalkaadeihisi ja nämä vanhat kortit ovat vaan NIIN IHANIA!
  Paula

  VastaaPoista
 2. Kukas toinenkaan meille mtn esittelis? Sinä olet paras ja nääkin on hienoja kortteja :D

  VastaaPoista
 3. No, ei todellakaan ala tympiä tällaiset vanhat ihanuudet :) Tuo alin kortti on muuten Eva-Lisa Agathonin käsialaa. Tuttu kuvittaja mulle rakkaista kiiltokuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit taiteilijan :) Ja nyt kun sanoit niin mullakin on tainnut lapsena olla ko. taiteilijan kiiltokuvia.

   Poista