maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tunnistusapua kaivataan!!!!

Laitetaanpas tännekin pari lasitavaraa, joista kaipaisin tietoa ja myös onko niillä jotain arvoa. Facebookin eräällä palstalla sain toiseen kuvaan jo pari vastausta, mutta se kaivattu tieto puuttuu. Josko täällä vierailisi joku joka ois esim. nähnyt näitä myynnissä jossain kirpparilla tai vaikka itsellä sattuisi olemaan tämmöiset :)

Näitä mittalaseja minulla on siis kuvassa olevat kaksi kappaletta. Korkeus on n. 5 cm ja suuaukosta nämä ovat vinot. Täällä on myynnissä hieman vastaavanlainen 40 euron hintaan... Siinä on kuitenkin erilainen pohja kuin näissä ja myös nuo ympäri menevät viivat siitä puuttuvat. Facebookissa joku kertoi itselleen ostaneen kirppikseltä hieman vastaavanlaisen, mutta siis erilaisen, ja sillä oli hintaa 20 centtiä. Mä kuitenkin haluaisin uskoa, että nää nyt ois hiukan arvokkaammat!!!

Sitten minulta löytyisi kaksi kappaletta kuvan harmaata lasia. Korkeus n. 15,5 cm. Olisi kiva tietää onko kotimaista tuotantoa ja kenen suunnittelemat/valmistamat.  Tässä kuvan lasissa on pieni lovi tuossa yläosassa, joka tosin kuvassa näyttää enemmänkin lommolta...
EDIT: Sen verran olen nyt noista mittalaseista saanut arvonmääritystä, että eräs huutokauppameklari kertoi niiden huutokauppa-arvon olevan 10-20 euroa kappaleelta.

2 kommenttia:

  1. Enpä tiedä onko arvokas vai ei, mut minulla on just samanlainen pieni mittalasi. Muistikuvani olis, et tää on vanha, jostain kotoa tuotu.

    VastaaPoista
  2. No voi hitsit,mullakin on ainakin ollut tuollainen mittalasi. En vaan tiedä, minne olen sen laittanut :(

    VastaaPoista