torstai 7. maaliskuuta 2013

Kirpparilöytöjä


Tässä eilisen päivän kirpparisaaliini :) Noita Kelloggsin peltipurkkeja mulla on nyt kaksi. Meillähän on ollut ne  kaikki aikoinaan, mutta myytiin ne pois kun ei niitä tarvita... Nyt mää sit kumminkin niitä tarvin kaapin täytteeksi :) Näistähän pyydetään monia euroja esim. huutonetissä. Ite en oo valmis montaa euroa maksamaan. Tämä eilinen ostopurkki  maksoi 3 euroa ja edellinen 1,50. 

Kelloggs-purkin vieressä Kulta Katriina -kahvipurkki viime vuodelta, sillä oli hintaa 4,20. Mukana myös Kulta Katriina -kahvimitta. Takana oleva peltinen vanha Coca Cola -tarjotin oli semmonen heräteostos. Hintaa oli 1,50 euroa joten nappasin sen sitten mukaani ja säilöin tuonne kaappiin muiden peltitarjottimieni joukkoon. Sydämillä varustetut astiat ovat sulattaneet sydämeni ja niinpä  mun oli pakko kartuttaa mukikokoelmaani ihanilla sydänmukeilla. Toiset on ihan nykypäivän tuotantoa, toiset taitavat olla hieman vanhempia. Sydänmukien vieressä oleva yksinäinen vanha lasi halusi mukaani kirppiksen ilmaisloosista...

Etualalla on reunimmaisena 80-luvun lasten muki, jossa kuvitusta Maa aikojen alussa -filmistä. Sitten sen vieressä pari emalimukia, joista tuo lehmäkuvioinen varsinkin on hyvin mieleinen. Sitten on vanhoja puu-ukkeleita, joista en oikein tiedä mitä ne on. Päät ovat irrallisia. Puu-ukkojen joukossa on vielä yksi pikkuinen maatuskakin. Nää ukot ja maatuska oli kaikki samassa pussissa ja pussi maksoi euron. 

Koirapatsaat on ollut joskus mun keräilykohteeni ja nyt jostain ihmeen syystä olen tämänkin keräilykohteen kaivanut naftaliinista... Mitään kalliita en oo koskaan ostanut eikä nämäkään kaksi olleet kuin euron kappaleelta. Koirien välissä oleva puinen säästöpossu katsoi mua niin anovasti, että pakko sekin oli kyytiin poimia, hintaa 20 centtiä. Sitten on vielä nuo neljä vanhaa lastenkirjaa. Ne maksoivat 20 centtiä kipale enkä oikein ees tiedä miksi ne ostin kun en semmosia kerää ja omia lapsia ei tollaset kirjat enää kiinnosta...

6 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä. Kenenkäs kuvittama tuo Tiina-kirja on? Agathon/valissa?

    VastaaPoista
  2. Jospa sinuun on iskenyt tauti nimeltä, kun halvalla saa (kirjojen osalta)? :D Hienoja löytöjä, mulla eijoo tullu aikoihin käytyä kirppareita läpi.

    VastaaPoista
  3. Sanna, arvasin. On kiiltokuvistakin tuttu taiteilija ja olen hänen kuvakirjojaan kerännyt. Ilmankos tuntui heti tutulta :)

    VastaaPoista