tiistai 22. tammikuuta 2013

Postcrossingiakin välillä :)

Olen nyt toden teolla ryhdistäytynyt korttirintamalla :) Olen saanut lähes kaikki omat hyllyllä lojuneet korttipinoni järjestettyä kansioihin. Olen lähettänyt postia monille korttikavereille. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä olen ryhdistäytynyt myös postcrossingin saralla!!! Edelliset korttini olin lähettänyt viime vuoden huhtikuussa... Nyt olen parin viikon aikana laittanut liikkeelle peräti 24 korttia, joista osa onkin jo ehtinyt vastaanottajilleen. Tänään sain sitten pitkästä aikaa myös itse postcrossingkortin, edellinen oli tullut kesäkuussa :)

Tämä Rudolf Koivun kortti matkasi luokseni Tampereelta Elisalta :) Kortti tosin jo löytyi kokoelmastani, mutta itselle osoitettu kortti on aina kivempi kuin tyhjä tai jonkun muun saama.

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut että postc.... kiinnostaa enemmän kun pitää välillä taukoja! Tauko on poikaa asiassa kuin asiassa. Minä sain tänään Venäjältä kortin (kirkko) joka oli ollut matkalla 105 päivää!! :))

    VastaaPoista
  2. Oletpa ollut ahkera. Mulla on myös taukoja; aina ei vaan ehdi eikä jaksa. Ikäväkseni jo useampi joulukuussa lähettämäni postcrossing-kortti on kohta kulkenut niin pitkään, että on perillesaamaton :(

    VastaaPoista