keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Täällä ollaan!

HO HO HO!!!! Joulu alkaa olla loppusuoralla ja sen kunniaksi päätin, että nyt olisi kai aika päivittää blogiakin välillä. Kolme kuukautta sitten olen viimeksi kirjoittanut, mitenhän se aika onkin mennyt niin nopeasti...

Osittain hiljaiseloon on ollut syynä meidän perheen sairastelukierre, joka alkoi jo ennen syyslomaa lokakuun loppupuolella. Kuopus oli silloin viikon kipeänä ja pääsi sitten peräti päiväksi kouluun ja sitten olikin lomailun vuoro. Syysloma meni mm. laivaristeilyn parissa ja kun koulua oltiin loman jälkeen käyty yksi päivä niin oli esikoisen vuoro tulla kipeäksi. Ja se ei ollutkaan mikään lyhyt pikkuflunssa vaan peräti kolme viikkoa poika oli  kipeänä. Kaksi kertaa käytiin lääkärissä, mutta mitään ihmeempää ei löytynyt. Eli lepoa vaan määrättiin ja tarvittaessa normaalia särkylääkettä. No sitten kun poika alkoi toipua niin tulin itse kipeäksi ja sekään ei ollut mikään normijuttu. Sain keuhkokuumeen ja olo oli niin hirveä ettei ole kyllä koskaan ollut. Antibiooteilla kuume laski nopeasti, mutta yskiminen jatkui vielä muutaman viikon. Toipumiseen meni kaikkiaan n. 5 viikkoa. Toivottavasti oli viimeinen kerta kun tuollaisen taudin kanssa joudun elämään! Ja luojan kiitos, että se olin kuitenkin minä joka sai sen pahimman taudin ettei se tullut pojille. Mein isäntä nyt ei koskaan edes ole kipeä, että siitä ei tarvi olla huolissaan :)

Joulu meni rauhaisasti perheen parissa. Aattona oltiin syömässä miehen vanhempien luona ja sitten he tulivat illaksi tähän meille. Muuten ollaan oltu ihan tässä kotosalla nelistään. Pojat saivat lahjoja taas yllin kyllin, mm. legoja, lautapelejä, cd-levyjä, dvd-levyjä, kirjoja, pussilakanoita, vaatteita, karkkia... Nyt saakin sitten keskittyä oottamaan uutta vuotta tai mitä sitä sitten erityisesti oottamaan, tulee se sieltä kumminkin :) Kaipa sitä sitten muutama raketti ammutaan uuden vuoden kunniaksi.

Tänään tein korttivaihtarikavereille kuoria valmiiksi kun olen ollut kortteilun suhteenkin niin laiska viime kuukaudet, että oli hieman kertynyt rästihommia. Osa oli mulle jo syyskuussa lähettänyt postia ja nyt meikä sitten viimein sai paluukuoren aikaiseksi. Lupaan yrittää ryhdistäytyä ensi vuonna! Muuten mun on kyllä omat korttihommat vielä ihan rästissä eli kortteja on laittamatta kansioihin ja käymättä läpi ja sitten kun tulee uusia kortteja niin heitän ne vaan sinne rästikasan päälle...Jos sitä vaikka tässä välipäivinä yrittäisi laittaa edes osan.

Mä yritän nyt ihan tosissani petrata tän blogini kanssa! Ja päivittää useammin kuin kerran kolmessa kuukaudessa!


3 kommenttia:

  1. HOHOHO vaan ittelles, tulihan sieltä viimein postaus ;D Mukavaa loppuvuotta ja TERVETTÄ ens vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiva saada kuulumisia ja oikein onnellista ensi vuotta! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä sun paluuta on odotettukin. Kiva nähdä näitä postauksia. Mun tarttis varmaan myös alkaa taas laittaa kortteja blogiini, kun muuta päivitettävää ei oikein ole. Yritän minäkin ryhdystäytyä tänä vuonna.

    VastaaPoista