torstai 12. heinäkuuta 2012

Must on tullu retroiluhullu :)

Kuin varkain minusta on kuoriutunut eräänlainen retroilija :) Palan halusta saada käsiini kaikenlaisia ihania vanhoja värikkäitä astioita, emaliastiat olis ihan huippuja!!! Myös vanhat kalenteripyyhkeet ovat herättäneet mielenkiintoni siinä määrin, että olen päättänyt alkaa kerääämään niitä(kin)...

Ihana vanha lasinen mehukannu ja saman sarjan kuusi juomalasia. Made on Italy, mutta silti aivan upeita! Nää on mun mummun vanhoja ja tokkopa edes käytetty koskaan... Eli ovat varmaan jostain 60-70-luvulta. Nää oli itseasiassa jo kerran kirppiksellä, mutta kukaan ei halunnut ostaa niitä ja hyvä niin kun rakastuin niihin nyt itse :) 

Vanha emalikattila kirppikseltä 6 euroa. Sisältä aivan kuin uusi, ainoa miinus on puuttuva kansi. Kattilassa ei ole lommoa vaikka kuvasta niin näyttäisikin, salama pirulainen tehnyt temppunsa :) Just tän tyyliset astiat sulattaa meikäläisen!!!

Tää ei nyt oo kovin vanha kukkapurkki, mutta kai tän vois luokitella joksikin uusretroksi. Tää on itse asiassa varmaan mun äitin purkki, joka on jostain syystä jahkaantunut meille... 

V. 1990 kalenteripyyhe kirppikseltä 4 euroa. 

Nää ei ny oo oikeen mitään retroja, mut ostin kun halvalla sain :) Yht. 1,50.

Tätä Smurffi -lasipurkkia kuolasin jo muutamien päivien ajan kun kirppiksellä kävin, mutten raaskinut maksaa siitä huimaa viittä euroa. No, tänään se oli alennettu hintaan 1,50, joten nyt se pääsi matkaani. Tähän kuuluis varmaan ehkä joku kansikin???4 kommenttia:

 1. Olen myös elänyt retrohuumaa sillai himmaillen, lähinnä ostanut lapsenlapsille retrokuosisia vaatteita. Kotiinkin laitoin yhet retroverhot mutta jossain vaiheessa mies sanoi ettei tykkää niistä ollenkaan...
  Retrotavaroita olen myös haalinut mutta aika varovasti. Ei siis pysty ihan päästämään itseään valloilleen, mutta luen paljon retroblogeja ja sillä tavalla nautiskelen niistä!
  Paula

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kirjoitan Virosta.
  Haluaisin kysyä Lars Carlssonin(Fingal) postikorttien osalta.
  Minä vuonna julkaistiin kalastukseen liityvät hauskat postikortit (esimerkiksi "ingen fiskelycka)?
  Onko Sulla sähkopostiosoite?

  Kiitos vastauksesta.

  Terveisin
  Meelis

  VastaaPoista
 3. Hei Meelis!

  Valitettavasti minulla ei ole tarkkaa tietoa Fingalin korttien julkaisuvuosista, mutta jostain 60-luvulta ne suurin osa varmaan ovat.

  Sähköpostia minulle voi laittaa osoitteeseen kerailijanelamaa@dnainternet.net

  Terveisin
  Sanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Tervisin Virosta
  Meelis

  VastaaPoista