keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Muumimaisia laivatuliaisia :)

Juhannusviikolla kävimme perheen kesken laivaristeilyllä. Lapset olivat suorastaan kauhuissaan ennen matkaa kun kuulivat, että ollaan menossa Siljalle ja siellä on Muumit :) Pelkäsivät, että äiti menee nolaamaan heidät halaamalla Muumipeikkoa :D No, en sitten mennyt! Lapset kyllä "joutuivat" halaamaan Muumipeikkoa ja Pikku Myytä muutaman kerran osallistuessaan erilaisiin kilpailuihin. Palkinnon saamisen ehtona näet oli tämä halaaminen. 

En minä silti muumeitta jäänyt laivalla vaan ostelin kotiin tuomisiksi sitten "hieman" täydennystä kokoelmiini!

Ihana Muumipeikko -kassi ihan arkikäyttöön! Kassillä oli hintaa jotain 12 euron paikkeilla. Kasseja oli myös muita värejä varustettuna muilla hahmoilla, mutta tämä musta vetosi minuun eniten :) 
Munakello :) Koristeeksi! Tää maksoi jotain  12-13 euroa muistaakseni. 
Iittalan muumilasit poistuvat valikoimista vuoden lopussa ja mulle tuli joku kauhee kiire hankkia puuttuvia... Toisen näistä paketeista ostin siis laivalta ja toisen Vapaa Valinnasta. Hinnoissa ei paljoa eroa ollut. Nyt multa puuttuu vielä yksi lasipari, mutta onhan tässä vielä puolisen vuotta aikaa ostella. 
Ostin vielä lisäksi yhden muumimagneetin jääkaapin ovea koristamaan. Ihan heräteostos sekin! Vielä olisi kirppismuumeilua esittelemättä, mutta ei makeaa mahan täydeltä :) Joten nämä nyt tässä ja jatketaan tuonnempana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti