perjantai 15. kesäkuuta 2012

Käy muumilaaksoon eli muumihullu raportoi osa 4386

Kylläpäs on kiva kesä kun on vapaata ja on ollut paljon aikaa kierrellä kirppiksillä ja kaupoilla :) Tässä muutama kuva mulle viime aikoina tulleista muumitavaroista.

Pari mukia lisää emalimukikokoelmaani. Vasemmalla "Nipsu" ja oikealla "Ikuisesti yhdessä". Emalimukeja mulla on vasta yhteensä 8 kpl. Mutta eihän mun edes pitänyt niitä kerätä eli silleen aika paljon jo :P 

Muumihullu ostaa myös kertakäyttöastioita muumiaiheisina... No ei vaan, nää tuli kylkiäisinä ku ostin muita muumitavaroita netistä. En mää näitä silti käyttää raaski :) 

Tämän Hiihtokilpailumukin sain tilaajalahjana kun tilasin äidilleni lahjaksi Kodin Kuvalehden. Tää mulla oli kyllä jo ennestään. 

Lastenastiasto Iloinen perhe. 

Kulhokokoelmaan pääsee "Niiskuneiti" sekä "Muumimamma ja marjat". 

Iittalan lasikortti "Muumimamman kaarnalaiva" pääsi mukaani kirpparilta. Meillä oli joskus nää kaikki muumisarjan lasikortit, mut myytiin ne pois kun en silloin keränny näitä muumijuttuja... Mitään ei siis saisi myydä :) 

Muurlan lasitauluja ostin tänään Halpahallista. Tai yhden ostin pari päivää sitten kirpparilta. 

Halpahallista oli pakko ostaa myös nuo ihanat muovilasit ja Anttilassa oli poistona puoleen hintaan nuo kahvilusikat, joten pakkohan nekin oli ostaa. 

Nää emalikannut on aivan ihania!!!!! Ylimmäisenä "Muumillaakso" 0,8 l ja alhaalla "Saaristo" ja "Muumimamma ja muumipappa" 1,3 l. 

Peltipurkkeja - alarivin vas.puoleinen ostettu kirppikseltä, loput facebookin muumiryhmästä. 


5 kommenttia:

 1. Vallan ihanaa muumikamaa olet löytänyt ja ostanut. Miten saat kaiken mahtumaan kaappeihin tai hyllyihin?

  VastaaPoista
 2. Huonosti... Alkaa oleen sama homma postikorteilla ja muumeilla eli avaa minkä kaapin tahansa niin nämä kaksi aihetta tulevat vastaan :D Täytys ostaa joku vitriini, nyt mulla on vaan osa esillä kirjahyllyn kahdessa vitriiniosassa. En viitti avohyllyille laittaa pölyttymään.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet taas löytänyt. Nautiskele vapaasta. Mulla ei sattuneesta syystä ole lomaa ollenkaan tänä vuonna.

  Totta tuo, ettei mistään pitäisi luopua. Itsekin pistänyt menemään joitakin juttuja ja kappas vaan, kohta olen alkanut kyseistä aihetta kerätä.

  VastaaPoista
 4. Iiiihana lasikortti, noita voisin mieki kerätä, muittenki, kun Muumioitten ;)

  VastaaPoista
 5. Emaliastiat viehättävät jostain syystä nyt silmääni :) Hienoja löytöjä, kaikki muutkin!

  VastaaPoista