lauantai 30. kesäkuuta 2012

Huutokaupassa on tunnelmaa!

Ja tällä en nyt tarkoita mitään nettihuutokauppoja vaan ihan oikeaa live huutokauppaa! Käytiin tänään koko perhe huutokaupassa naapurikunnassa ja oi miten ihanaa se oli piiitkän, piiitkän tauon jälkeen :) Isännän kanssa aikoinaan käytiin huutokaupoissa lähes viikoittain. Sitten käymiset harveni jostain syystä, mutta josko nyt taas tulis sellanen aktiivisempi meininki.

Näytti siellä olevan niitä samoja harmaahapsisia pappoja ja mummuja mitä menneinä vuosinakin :) Laatikkokaupalla myytävien tavaroiden hinnat tuntuivat nousseen. Esim. minä joskus vuosia sitten huusin koko kirjahyllyn kirjat 3 eurolla kun nyt huudettiin 10-20 kirjasta 7-10 euroa. Samoin joskus sai kaikkea "rättitavaraa" laatikoittain edullisesti 3-5 eurolla, mutta nyt niiden hinta kipusi jopa yli 30 euron... Sama koski kyllä sekalaisia astialaatikoitakin. 

Myynnissa oli muumimukejakin, mutta olivat näitä ihan vielä tuotannossa olevia mukeja, joten annoin suosiolla olla. Enkä kyllä sillä hintaa olisi sieltä ostanut kun kaupasta saa uudenkin halvemmalla tarjouksesta :) Se on kyllä jännä ilmiö, että joistain tavaroista maksetaan huutokaupassa paljon enemmän kuin mitä ne kaupassa maksavat. Liekö se sitten se kilpailutilanne vai mikä saa ihmiset huutamaan välillä ihan uskomattomia summia. 

Ei mun silti tyhjin käsin kotiin tarvinnut tulla! 

Tämä taulu lumosi minut heti! Se sopii täydellisesti tietokonehuoneen seinälle tai sitten mahdollisesti myös olohuoneeseen muutaman siirto-operaation jälkeen :)
Taulu on iso, n. 95 x 85 cm. 

2 kommenttia:

  1. Minulla on sininen mariskooli ja se on pikku tyttöjen tarkasti valitsema. Sininen on ikuinen lempiväri ja siihen voi laittaa karkkeja ;)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on aina joulun aikaan mariskoolissa karkkeja :) Mulle on vuosien varrella kertynyt muutama mariskooli, nyt niitä on tuon punaisen jälkeen kokonaiset 6 kpl. Punainen on ainoo minkä mä olen ite ostanut.

    VastaaPoista