keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Marleena Ansion norsuja

Tää alkaa menemään jo todella pahan korttimanian puolelle ku alkaa katteleen oikein kunnolla näitä mun "ei-keräilykohteita", joita kuitenkin on tullut kerättyä :) Tässäpä teille pari Marleena Ansion norsukorttia. Nää nyt on vaan niin suloisia!



9 kommenttia:

 1. Joo, ihania on. Kyllähän tämä korttikeräily on jonkinlaista maniaa. Mulla keräilykohteita pilvin pimein, mutta noita ei varsinaisiakin jää talteen. En oikein tiedä, minne kansioisin, vai laittaisinko laatikkoon, josta niitä voi sitten penkoa ja selata. Miten sinä olet ratkaissut asian ei keräilykohteiden suhteen?

  VastaaPoista
 2. Heh... "Ei keräiltävät" keräilykohteet :) Ollaan me aikamoisia!!! Mutta siis kyllä mulla on noi ihan kasoissa vaan jossain laatikoissa tai kaapeissa. Tahtoo varsinaisiltakin keräilykohteilta loppua taskut kesken ni en oo viittiny näihin tuhlailla... Katsotaan sitten jos niitä alkaa oikeasti keräämään.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on osa yhdessä laatikossa, kun korttitaskuja saa olla koko ajan ostamassa. Kivahan noita on joskus plärätä. Täytyypä itsekin kaivella laatikkoa ja laittaa näytille jotain ei-keräilykohteita, joista ei ole raaskinut luopua.

  VastaaPoista
 4. Kyllä noita ei-keräilykohteita vaan tulee jatkuvasti. Olen niille laittanut omia kansioita!
  Just aamulla laskin että kansioita on tolkuton määrä, kun tästä muutetaan pienempään kotiin, niin hankaluuksia tulee.
  Paula

  VastaaPoista
 5. Montakos korttikansiota sulla Paula jo on? Mulla on vasta 29 kpl. Mutta sitten on 38 kansiollista kiiltokuvia ja kolme paperinukkeja :) Ja tietty viisi kirjahyllyllistä kirjoja :D

  VastaaPoista
 6. ^ Wau, onpas sulla paljon kiiltokuvia!!!!! Kumpi sulle on tällä hetkellä mieluisampi keräilykohde; kortit vai kiiltokuvat?

  VastaaPoista
 7. Viime aikoina olen enemmän puuhaillut postikorttien kanssa, mutta kyllä kiltsut kiinnostavat edelleen. Ja noiden mappien lisäksi kiltsuja on myös seitsemässä peltirasiassa :D

  VastaaPoista
 8. Laskin että 34 kansiota on tällä hetkellä. Luku kyllä kasvaa...
  Paula

  VastaaPoista
 9. ^mahtava määrä kortteja. Voi,kun olisi kiva joskus katsella muiden keräilijöiden kansioita.

  VastaaPoista