tiistai 10. huhtikuuta 2012

Päivän kortti: Jaana Aallon piirtämä Porin Raatihuone


Jaana Aallon versio

 
Valokuvakortti Porin Raatihuoneesta

Tää Jaana Aallon kortti oli jo päätymässä multa pois kun satuin "huvikseni" vilkaisemaan kortin taustaan ja sielläpäs lukikin, että tää on Porin Raatihuone. En tunnistanu ja vaikka kuinka paljon katson niin mun mielestä se ei vaan näytä Porin Raatihuoneelta... Onhan niissä nyt tietty samaa, mutta silti mä en haluis uskoa, että Aallon kortissa ihan oikeesti on Porin Raatihuone :P Ehkä mä vaan oon katkera ku en heti tän kortin nähtyäni hokannu mitä tää esittää. 

6 kommenttia:

 1. Nyt lähettämäsi kirje löysi tiensä tänne :) Ja mitä kaikkia ihanuuksia se pitikään sisällään. Tuhannet kiitokset. Tuli monta kaunista korttia kansioon laitettavaksi.

  VastaaPoista
 2. Unohtuipa kysyä; ei sulla ole saunakortteja missään esillä?

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä ja kiva jos oli mieluisia :)

  Saunakortteja mulla ei oo esillä, en oo jaksanut niitä kaivaa kansioista ja alkaa skannaamaan... Nää kortit jotka mulla on esillä on kaikki sellasia mitä oon alkanut vasta myöhemmin keräämään ja ovat siten päässeet jo heti ennen kansioon menoa esille.

  VastaaPoista
 4. Ok. Joskus kun löytyy saunakortteja aina mietin, kannattaako lähettää jos sulla jo on olemassa kyseinen kortti.

  VastaaPoista
 5. Kyllä voit laittaa :) Mulla on kuitenkin niitä suht vähän kun en kovin aktiivisesti oo niitä kerännyt. Eikä se haittaa vaikka tulee joku mikä jo löytyy, voihan se olla vaikka paremman kuntoinen niin pääsee sen takia kansiooni :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä tietää. Pidän siis silmäni auki :)

  VastaaPoista