torstai 5. huhtikuuta 2012

Muumikeräilyä

Olen nyt jonkin aikaa keräillyt Arabian muumimukeja. Kaikki ns. perusmukit ovat koossa ja muutama muukin. Vannoin ja päätin, että kerään vain Arabian muumimukeja enkä osta kulhoja, emalimukeja ym. muumitavaraa. Mutta  kuinkas sitten kävikään...

Ensimmäinen hairahdus tuli viime vuonna kun mm. Siwasta sai keräilymerkeillä ostaa edullisesti mukin lisäksi Seikkailukannun, -lautasen ja -kulhon. Lisäksi oli Iittalan muumiaiheisia juomalaseja. Ja minähän sitten ostin kaikkia kaapin täytteeksi...

Kuva Arabian sivuilta. 

No, viime joulun aikaa miehen sisko kyseli, että onko mulla Arabian muumifiguureita ja jos ei ole niin voisiko hän ostaa mulle pari. Lopputulos oli se, että jouluaattona paketista paljastui Muumimamma ja Muumipappa. Sitten pari viikkoa sitten huomasin vahingossa huuto.netin sivulla mainoksen, että osa ko. figuureista oli Iittalan verkkokaupassa tarjouksessa vielä sen ja seuraavan päivän. Arvaatkaa tilasinko??? (Ja samalla löytyi myös kivoja vihreitä Aino Aallon laseja.)

Nyt kirjahyllyämme koristaa tämä muumiperhe ja pari ylimääräistä löytyy vielä kaapin kätköistä...

Eilen illalla sain päähäni jonkun ihmepistoksen ja päätin jatkossa ostaa myös Muurlan Muumi emalimukeja. Tänään kävin sitten ostamassa kaupasta muutaman ja kun siinä hyllyn edessä seisoskelin niin ajattelin, että olisi se kiva jos olisi kaikille mukeille kaveriksi myös samankuvioinen kulho. Ja alahyllyllä oleva peltinen muumirasia  katsoi minua niin anovasti, että pakko se oli sieltä mukaan ottaa... Isäntä käveli mun vierellä ja heilutti päätään siihen malliin, että nyt tää akka on seonnut :P 

Pakko mun on nyt ostaa kaikki emalimukitkin kun kerran alkuun pääsin. Pikkuhiljaa...

On tääkin vaan niin ihana!

Tässä toinen kulhoista, jonka ostin. Tuon mukin olen ostanut jo aiemmin. Mutta eiks tää nyt oo kiva ku nää on niinkun parit :) 

Jatkossa mää en enää vanno mitään sillä vannomatta paras! 4 kommenttia:

 1. Et ole ainoa muumijuttuihin hurahtanut. Mä onneksi olen osannut vielä vältellä (lue ei ole ylimääräistä rahaa). Tuollaisen Haisuli emalimukin olen kyllä itselleni ostanut.

  VastaaPoista
 2. Haisuli on ihqu!!! Nyt täytyy kyllä meikäläisenkin pistää kukkaron nyörit hiukan tiukemmalle...

  VastaaPoista
 3. Nuo emalimukit on ihania, mut suloisin on tuo mulle uusi muki ja kulho. Aamutahmea ajatukseni tuottaa vain Mymmelin, onks se?

  VastaaPoista
 4. Tän uutukaisen nimi on Mymmelin äiti :) Tässä kuussa pitäis ilmestyy myös toinen uusi muki, kesämuki v. 2012, nimeltään Primadonnan hevonen.

  VastaaPoista